FOKUS: Maden på de danske ferieveje |
||
Vil du være vores madanmelder?Vil du være vores madanmelder på de Danske Ferieve.Her skal du opsøge de bedste spisesteder, som spændre frade klassiskedanske retter, som du kender og elsker – som ligger på et fornuftigt prisnivea - og til til creme de al créme. Systemet er med karakterer, hvor du vurdere maden på spisestederne med en karakter fra tre tre kasseroller til en kasserolle, eksempler: 1 kasserolle: Ikke værd at gæst 2 kasseroller: Rigtig godt køkken, værd at køre en omvej efter 3 kasseroller: Ekstraordinær kokkekunst, værd at rejse efter Betjening, stemning og øvrige indtryk vurderes med 1 til 5 kageruller. Bedømmelsen sker efter fem kriterier: 1. Kvaliteten af råvarerne 2. "Håndværket" – det vil sige smagen og tilberedningen 3. "Personligheden" – det vil sige hvor godt det er lykkedes for kokken at finde sit eget udtryk 4. Kvalitet for pengene 5. Kvalitet uanset tidspunkt - det skal være den samme oplevelse, uanset hvornår gæsten spiser på restauranten Overnatningsstederne belønnes med en til tre hotelnøgler. Forudsætningsom madanmelder på de Danske Ferieveje: Du skal være anonym for at sikre at du ikke får særbehandling. |
||
Idé-og webdesign: KRAFTnewmedia.dk |