FOKUS: Maden på de danske ferieveje

 
 

Vil du være vores madanmelder?

Vil du være vores madanmelder på de Danske Ferieve.
Her skal du opsøge de bedste spisesteder, som spændre frade klassiskedanske retter, som du kender og elsker – som ligger på et fornuftigt prisnivea - og til til creme de al créme.
Systemet er med karakterer, hvor du vurdere maden på spisestederne med en karakter fra tre tre kasseroller til en kasserolle, eksempler:
1 kasserolle: Ikke værd at gæst
2 kasseroller: Rigtig godt køkken, værd at køre en omvej efter
3 kasseroller: Ekstraordinær kokkekunst, værd at rejse efter
Betjening, stemning og øvrige indtryk vurderes med 1 til 5 kageruller.

Bedømmelsen sker efter fem kriterier:
1. Kvaliteten af råvarerne
2. "Håndværket" – det vil sige smagen og tilberedningen
3. "Personligheden" – det vil sige hvor godt det er lykkedes for kokken at finde sit eget udtryk
4. Kvalitet for pengene
5. Kvalitet uanset tidspunkt - det skal være den samme oplevelse, uanset hvornår gæsten spiser på restauranten

Overnatningsstederne belønnes med en til tre hotelnøgler.

Forudsætningsom madanmelder på de Danske Ferieveje:
Du skal være anonym for at sikre at du ikke får særbehandling.
 
 
Idé-og webdesign: KRAFTnewmedia.dk