Pressekontakten

 
 

Velkommen på de danske feriveje.dk 

Oplev Konge- og hertugvejen, Hans Tausen vejen, Eventyrvejen, og mange, mange andre spændende ferieveje i Danmark, og lad dig fortrylle af landskaber med frodige skove, marker med snoede vandløb og møller, glimtende søer med slotte og herregårde, og hist og her en idylliske romantisk by.

Ligegyldigt om du rejser i bil med campingvogn, er på motorcykel, i sejlbåd, eller cykel, vil du på de danske ferieveje opdage sporene af fortidens historie, hvor du inviteres på rige kulturel oplevelser.

De danske ferieveje er på flere hundrede kilometer, som ligger og venter på dig – og hvor du med bare et par klik med musen, er godt på vej med planlægningen af en ferierute… så det er bare om at komme af sted, for vi glæder os til at se jer derude.

For på de danske ferieveje får du en lang række ideer til spændende oplevelser, som du kan vælge at følge, sådan som vi har at tilrettelagt dem, men du kan også bare bruge dem som inspiration til din helt personlige rute. 

God tur på de danske ferieveje. 

Det er altid dejligt når de danske som udenlandske journalister interesserer sig for de Danske Ferieveje.
Vi er meget for kritiske øjne og tænkere, for det er vigtigt at vi får stillet nogle kritiske spørgsmål, for de er med til at forbedre indholdet på Danske ferieveje.

 
 

 

  Om os Facebook  
  kontakt os Sitemaps  
  Presse    
  Nyhedsbrev HJEM